Over S.E.L Uitvaart

Gevoelens, Emoties en herinneringen?

S.E.L staat voor Sentimenteel, Emoties, Herinnering vertaald vanuit de Portugese taal. Deze drie termen zijn de kwaliteiten van S.E.L welke worden toegepast bij het verzorgen van een uitvaart. De familie heeft veel verdriet op het moment dat zij hun dierbare verliezen. Door deze drie termen te gebruiken krijg je een persoonlijke, waardige en respectvolle afscheid.

S.E.L Uitvaart biedt via een professioneel en compleet team een breed scala aan diensten. Wij zijn de juiste keuze in de moeilijke tijden.

Wij verzorgen compleet de uitvaart voor elk cultuur en elk budget, want een ieder van ons verdient een waardig afscheid.

U kunt S.E.L Uitvaart benaderen waar u ook verzekerd bent. U bent altijd welkom bij S.E.L uitvaart.
Houden van is elkaar gunnen en elkaar loslaten.

Het gezicht achter S.E.L uitvaart

Mijn naam is Carla Gomes Almeida en ik heb een eigen uitvaartonderneming genaamd S.E.L Uitvaart

S.E.L uitvaart is ontstaan door vele ervaring van mijn eigen verlies van dierbare en mede door mijn eigen ziekteproces. Door mijn eigen ziekteproces wat ik heb meegemaakt ben ik bewuster geworden hoe snel de dood je kan treffen. Hiermee bedoel ik dat het binnen secondes gedaan kan zijn.

Ik mag van geluk spreken dat ik dit nu kan vertellen.

Door de uitvaarten te verzorgen probeer ik de familie bij te staan en te helpen in het maken van belangrijke keuzes. Het zijn namelijk donkere dagen voor ze.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot een afscheid of een uitvaart, stel deze gerust.
Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Carla Gomes Almeida
Carla Gomes AlmeidaS.E.L Uitvaart